Hvad er inkluderet

 

Med et Copenhagen Card i hånden kan du nemt og helt gratis besøge 79 museer og attraktioner, og frit benytte offentlig transport uden at skulle bekymre dig om billetter og priser.

 

Med et Copenhagen Card får du:

Vælg mellem:

  • Et 24-timers, et 48-timers, et 72-timers& eller et 120-timers Copenhagen Card
  • Kortet findes som voksenkort (16+) og børnekort (10-15 år)
  • To børn (0-9 år) kan gratis medtages på et voksenkort

 

Praktisk information:

  • Du kan vælge at få kortene tilsendt med posten eller få tilsendt en voucher per email.
  • Voucheren er ikke din billet og er ikke gyldig før den er indløst til fysiske Copenhagen Cards.
  • Hvis du vælger at modtage en voucher per email ombyttes denne til Copenhagen Cards i enten Serviceinformationen i Københavns lufthavn Kastrup (terminal 3), i Turistinformationen på Vesterbrogade 4, København V (overfor hovedindgangen til Tivoli og tæt ved Københavns hovedbanegård), i Tivoli Box Office (til venstre for hovedindgangen) eller hos Copenhagen InfoSe adresser og åbningstider for indløsningssteder.
  • Online bestilling med forsendelse skal ske min. 14 dage inden ankomst. (hvis der vælges at modtage en voucher kan dette gøres helt op til ankomstdagen).
  • Hvis du skal have Copenhagen Card samt tilhørende guide tilsendt, koster det 40 kr. til Danmark og 60 kr. til udlandet for ekspeditionsgebyr og forsendelse. 
  • Bestillingen vil blive sendt til din adresse sammen med en udførlig guide til alle Copenhagen Card-oplevelserne.
  • Med Copenhagen Card kan du mod forevisning af ledsagerkort medbringe din ledsager gratis på museer og attraktioner - husk ledsagerkort. Vær venligst opmærksom på, at ledsageren skal købe børnebillet til offentlig transport. 

 

Bestil dit Copenahgen Card i den grønne boks.

 

Kortet kan også købes på salgssteder i hele landet, og i København: Større togstationer i hovedstadsregionen, i Lufthavnen, på en række hoteller samt i diverse turistinformationer.

 

NB! Køb dit kort her på sitet for at være sikker på at få den ønskede kortype. Vi kan ikke garantere, at alle salgssteder har alle varianter af kortene på lager. Vil du være sikker på, at kunne få den ønskede korttype, skal du enten ringe til salgsstedet på forhånd eller købe dem hos Københavns Turistinformation, i CPH Lufthavn, Tivoli Box Office, Copenhagen Info eller her på sitet.

 

Bestil Copenhagen Card

Voksen Barn
24 timers kort 389,00 DKK 199,00 DKK
48 timers kort 549,00 DKK 279,00 DKK
72 timers kort 659,00 DKK 329,00 DKK
120 timers kort 889,00 DKK 449,00 DKK
Total 0,00 DKK